Rušíme sklad - zľavy 50% na všetky produkty do vypredania zásob.

5 nápadov čo JEJ kúpiť na Valentína

Deň svätého Valentína sa už blíži!  A my vám pomôžeme nájsť inšpiráciu na darček pre vašu milovanú. Pozrite sa na náš výber štýlových a overených darčekov, z ktorých si určite vyberiete ten najlepší.

No neboli by sme to my, keby sme vám neporadili aj pančuchy! Možno to neviete, no každá žena chce byť sexy, a hlavne na sviatok zamilovaných.

 

Kozmetická sada

Samozrejme, ženy sa chcú o seba starať.  Chcú sa starať o svoje telo aj o svoju pleť. Pokiaľ chce muž s vybraným darčekom zabodovať a zároveň si uľahčiť výber, mal by zvoliť kozmetickú sadu.

Výber bude omnoho jednoduchší, keď poznáte preferencie svojich blízkych – poznáte jej obľúbenú značku alebo obľúbenú vôňu ktorá najviac stimuluje jej zmysly. Pokiaľ ale neviete čo ju pri srdiečku zahreje najviac, tak zvoľte z ponuky exkluzívnych značiek, kde existuje široká ponuka a určite vám niečo padne do oka.

darcek1

Štýlové šperky

Šperky sú ďalšou Valentínskou klasikou. Ženy šperky milujú!  Výber je takisto široký, no chcete predsa dať darček zo srdca. Tak sa nebojte vsadiť práve na tento motív – srdce.

Malé srdiečko zavesené na jemnej retiazke, náušnice v tvare srdca, prsteň so srdcom s trblietavým zirkónom.  Fantázií sa medze nekladú a opäť môžete využiť vaše znalosti o milovanej osobe a potešiť ju presne tým, čo rada nosí.

 

Elegantný parfum

Bez ohľadu na vek alebo preferencie, elegantný parfum osloví každú ženu.  Keď poznáte jej obľúbenú vôňu – máte vyhraté! Nebojte sa však keď jej vôňu nepoznáte, ide predsa o to aby ste ju prekvapili a potešili.

Tak skúste vybrať vôňu, ktorá sa páči vám a keď nemáte istotu pri výbere, v parfumérii vám určite radi pomôžu a poradia. Vedia čo sa ženám páči a čo je momentálne najpopulárnejšie.

avila-valentin

Pančuchy

Sú veci, ktorých žena nikdy nemá dosť. Jednou z týchto vecí sú pančuchy, ktoré dokonale ladia s mnohými štýlmi. Samozrejme, pokiaľ ide o Valentína, prečo nehľadať pančuchy s motívom srdca?

Skúste napríklad pančuchy Emily, ktoré majú delikátne srdiečko po celej svojej dĺžke. Odvážnejšie ženy budú milovať model Avila. Avila sú pančuchy so zdobením uprostred stehna. A môžete hádať čo na  tom stehne nájdete – veľké srdce.

Obidva modely sa dajú nosiť ku šatám či sukniam a vyzerajú skvelo!  Výber je obrovský a pokiaľ vyberáte z ponuky Gabrielly, nemusíte sa báť, že kvalita bude pokrivkávať.

promees-darcek

Zmyselné spodné prádlo

Perfektným darčekom pre milovanú osobu bude určite ďalšia Valentínska klasika a tou je sexy spodné prádlo. A aj keď najčastejšou voľbou je čipka, ostatné modely ako napríklad harnessy, budú fungovať rovnako dobre.

Venujte pozornosť predovšetkým farbe – v tomto prípade je ideálnou voľbou červené prádlo, ale nesklame ani zmyselná čierna. Pokiaľ sa pre vás stáva problém výber správnej veľkosti podprsenky, vsaďte na sexy saténové pyžamko, ktoré je praktickejšie a určite sa stane súčasťou vašej spálne oveľa častejšie.

Späť do obchodu
Zlatena.sk nájdete na GLAMI.sk