Rušíme sklad - zľavy 50% na všetky produkty do vypredania zásob.

Niečo viac ako spodná bielzeň

 Je úžasné, ako drobnosti môžu zmeniť naše vnímanie. To platí nielen pre veci a situácie, ale aj pre nás samotných. Niekedy stačí nabrúsiť svoje zmysly a otvoriť nové riešenia, aby ste sa na svoje telo pozreli inak. Sami sa presvedčte, ako môže dobre zložená  súprava spodného prádla a doplnkov  ovplyvniť vašu pohodu.

SKRYTÁ KRÁSA

Komplexy ... Ktorá žena ich nemá? Spoločenský tlak a posadnutosť vyzerať perfektne vám nepomáhajú pozerať sa na svoje telo s porozumením. A napriek tomu má každý nielen nevýhody, ale aj výhody. Zameraním sa na výhody vášho tela - budujeme sebavedomie. Umožňuje vám odhaliť skrytú krásu a cítiť sa mimoriadne žensky. Ale ako na to?

 

zestaw-bielizny-box-9

 

DOPLNKY PRE ŠPECIÁLNE ÚLOHY

Vkusná a perfektne zladená spodná bielizeň dokáže zázraky.  Dodáva žene pocit pohodlia a obnovuje presvedčenie, že krása nemá konkrétnu veľkosť. Tiež magicky zvyšuje vašu sebaúctu, čo je prvý krok k sebaprijatiu. 

Ďalším je budovanie povedomia o vlastnom tele. Umožňuje vám objektívne sa pozrieť na jednotlivé časti a určiť, 
čo chceme zdôrazniť a čo sa oplatí skrývať. Tu prichádzajú na scénu doplnky k spodnej bielizni , ktoré šikovne zobrazia alebo šikovne skryjú presne to, čo chceme.

DETAILY

Prilákajú oko, stimulujú fantáziu, potešia jemnosťou ... objavte doplnky k spodnej bielizni, 
ktoré ukradnú vaše srdce a ... nielen vaše!

 

 

mia

 

RAMIENKA

Pozerajte sa na ne ako na viac ako len na podprsenku. Môžu vám zdobiť dekolt, ramená a chrbát ako šperky. Vhodný strih vám umožňuje jemne zdôrazniť okrúhle poprsie a zdôrazniť  jeho vlastnosti. Ramienka  sú nastaviteľné, čo umožňuje ich prispôsobenie rôznym typom postavy. Existuje toľko modelov a riešení,  že každá žena si určite nájde niečo pre seba.

 

 

alice-gold

 

CHOKER

Možno máte komplexy spojené s menšími prsiami a chcete zamerať pozornosť na svoj krásny krk alebo jemne zdôrazniť svoje kľúčne kosti? S tým vám určite pomôže choker. Decentné alebo odvážne? Elegantné alebo netradičné? Klasické alebo vymyslené? 
Vyberte si choker, ktorý vám umožní naplno sa prejaviť.

 

 

heidi

 

HARNESS / BODY HARNESS

Ste pripravení na štipku jemnosti? Noste postroje a staňte sa majstrom. Správne zvolený postroj vám umožňuje zoštíhliť stehná a boky a dosiahnuť, že zadok bude vyzerať mimoriadne priaznivo.     
Pre ženy, ktoré chcú vyzerať pútavo a zvodne, odporúčame celotelový postroj. 
Na rozdiel od vzhľadu je tento výrazný doplnok veľmi pohodlný a neobmedzuje v pohybe. Presvedčte sa sami!

 

 

jessica

 

PODVÄZKY

Zabudli ste už na ples? Aká škoda!
Dizajnéri sa už neobmedzujú na obvyklú zapínanú stuhu okolo stehna alebo pod kolenom. Koniec koncov, podväzky neslúžia iba na držanie pančúch. Pomáhajú opticky zoštíhliť vaše stehná, prebudiť partnerovu fantáziu, odhaliť vašu ženskosť a hlavne - cítiť sa zvláštne - sexi a zmyselné!

 

DOKONALOSŤ DOKONČENÁ

Chceli by ste sa v spálni rozlúčiť s nudou 
a experimentovať so svojím stylingom?
 


Skvelé!

Chcete vyskúšať nový doplnok dámskej bielizne, 
ale neviete, čo sa hodí k vašej postave? 
 
Žiaden strach. Preto vytvárame súpravy, 
ktoré uspokoja rôzne potreby a sú určené 
každej žene. 

Popis každej sady pomáha pri výbere pre dámy, ktoré hľadajú štýlové riešenia. Súpravy boli navrhnuté a vybrané tak, aby vyhovovali očakávaniam aj tých najnáročnejších. Sú dokonalým nápadom na darček, ktorý stojí za to venovať každej žene a predovšetkým ... sebe! 

Späť do obchodu
Zlatena.sk nájdete na GLAMI.sk