Rušíme sklad - zľavy 50% na všetky produkty do vypredania zásob.

Objavte 7 spôsobov, ako získať sexi zadoček bez cvičenia!

Niektoré ženy si nevedia predstaviť svoj život bez fyzickej aktivity. Ostatné ju nenávidia. Bez ohľadu na to, v ktorej skupine sa nachádzate, existuje 7 spôsobov, ako získať sexi zadoček bez cvičenia. Vďaka týmto metódam si vždy vyberiete oblečenie, ktoré zvýrazní a zdvihne váš zadoček, ako aj dodá mu pevnosť a požadovaný tvar.

Potrebujete len miernu úpravu vášho šatníka! Čo vy na to?

P.S.: Siedmy spôsob vás určite prekvapí a zaujme!

sposoby-na-seksowne-posladki-bez-cwiczen

 

Sexi zadoček bez cvičenia ... Kto ich potrebuje?!

V minulom storočí sa zobrazovanie zadku ženami považovalo za vážne faux pas. V uliciach dominovali dlhé šaty, nohavice alebo sukne. Akýkoľvek prejav vystavenia tela bol okamžite spoločensky kritizovaný. Nepredpokladalo sa, že sa o pár desaťročí môžete na verejnosti objaviť v krátkych šortkách alebo obtiahnutých šatách. Znamená to, že ženy už vtedy nepotrebovali sexi zadoček?

Ako to!

Aj keď sa trendy neustále menia a vkus sa líši od počtu hviezd na oblohe, jedna vec zostáva rovnaká: ženy chcú byť krásne a cítiť sa atraktívne. Jedným zo spôsobov je mať tvarovaný a pevný zadok. Stačí sa pozrieť na sociálne médiá mnohých populárnych celebrít (a nielen), aby ste rýchlo pochopili, ktorá časť tela je ich ženským atribútom.

Krása samozrejme neznamená iba zadok, ale nemožno poprieť, že je to kyprý zadoček, ktorý sa stal svätým grálom, ktorý hľadajú ženy na celom svete. Nie každému sa to, bohužiaľ, podarí nájsť ...

Až do teraz!

7 spôsobov, ako získať sexi zadoček bez cvičenia, ukazuje, že fyzická aktivita nie je pre presvedčivý efekt nevyhnutná. Prirodzene vás vyzývame, aby ste cvičili a cvičili pravidelne, ale ak sa vám nechce, stále máte šancu získať krásny zadok.

Všetko vďaka módnym trikom, ktoré na vás čakajú v článku nižšie!

Spodná bielizeň je základ

Nie je žiadnym tajomstvom, že veľa žien používa korekčné spodné prádlo, ktoré zoštíhľuje boky a opticky zužuje pás, vďaka čomu pôsobí zadok plnšie a väčšie. Vedeli ste však, že na dosiahnutie rovnako podmanivého efektu stačí použiť bežné spodné prádlo správneho strihu?!

Najlepšie sú nohavičky s vysokým pásom s hlbokým strihom, ktorý odhalí spodok a opticky predĺži nohy. A čo viac, skvelo poslúžia aj tangá nohavičky, rovnako ako akýkoľvek iný strih, ktorého materiál je ukrytý medzi zadočkom, viac-menej v strede zadku.

sposoby-na-seksowne-posladki-bez-cwiczen_1

 

Tiež sa oplatí mať v šatníku spodnú bielizeň pre zvláštne okamihy. Aj keď sú vaše pocity v toku vášne a lásky najdôležitejšie, netreba zabúdať, že práve správne zvolené erotické prádlo ich dokáže efektívne zapáliť.

Vysoký stav je váš spojenec

Dlhšie nohy, zdvihnutý zadok a sexi efekt. Potrebujete ešte niečo pridať? To je to, čo získate s nohavicami alebo sukňami s vysokým pásom. Vďaka ich fantastickému strihu tiež zdôrazníte líniu pásu, vďaka ktorej budú vaše boky a zadok zaoblenejšie a pevnejšie.

Neskrývajte zadok. Ukážte ho!

Všetko, čo nosíte: sveter, blúzka alebo košeľa, by malo byť zastrčené do nohavíc. Vďaka tomu bude vaš zadok odhalený. V opačnom prípade vám ani tie najťažšie fyzické cvičenia alebo najlepší styling neprinesú efekt, o akom snívate.

Pýtate si sexi zadoček bez cvičenia? Vyberte si vysoké podpätky!

Možno sa vám nebudú páčiť, ale nemôžete poprieť ich účinky. Vďaka vysokým podpätkom vyzerajú vaše nohy štíhlo, telo dostáva ďalšie centimetre a vďaka predĺženej postave a držaniu tela je zadok usporiadaný v trochu inom, lepšom uhle. Nemusíte ich nosiť každý deň, ale ak máte pred sebou stretnutie alebo udalosť, na ktorej vám obzvlášť záleží, spárujte vysoké podpätky so šatami a dostanete pripravený recept na ohromujúci outfit a sexi zadoček bez cvičenia.

sposoby-na-seksowne-posladki-bez-cwiczen_3

 

Osí pás nie je zázrak, ale šikovný trik ...

Keď boli vynájdené korzety, začala sa éra najužšieho pása. Napriek tomu, že nosenie pôvodných modelov tohto spodného prádla spôsobovalo bolesti a utrpenie (Napoleon Bonaparte ich mal dokonca volať „Vrahovia ľudskej rasy“), ženy si nevedeli predstaviť život bez korzetov, ktoré zúžili pás.

Dnes ich už veľa žien nepoužíva, ale stále populárny „osí pás“ je častejšou prácou vhodného oblečenia ako genetiky alebo cvičenia.

Pre najlepší efekt používajte radšej odevy na mieru, ako voľné a rovné oblečenie. Ďalším riešením je použitie remienkov uviazaných okolo pása. Vďaka tomu sa zúži a účinkom kontrastu sa zadok automaticky stane plnším, guľatejším a ešte viac sexi.

Doplnky spodnej bielizne

Kto povedal, že váš zadok je potrebné zdôrazňovať iba pri verejných príležitostiach? Možno ich budete chcieť vystaviť počas intímnych chvíľ so svojím milovaným, však? Na túto úlohu sa budú dokonale hodiť doplnky k spodnej bielizni, najmä harness: zmyselné pruhy na rôznych častiach tela.

Pomocou harness môžete zdôrazniť a opticky zúžiť pás (ďalšou výhodou bude efekt spevnenia zadku) alebo priamo vystaviť zadoček pomocou remienkov, ktoré ich zmyselne obalia.

Výber necháme na vás!

sposoby-na-seksowne-posladki-bez-cwiczen_2

 

Toto je siedmy spôsob, ako získať sexi zadoček bez cvičenia!

Pripravili sme pre vás malé prekvapenie, ktoré sa vám určite bude páčiť. Pre najlepšie výsledky potrebujete zrkadlo. Postavte sa teda pred neho iba v spodnej bielizni alebo nahá, pozrite sa na svoj odraz a potom sa pozerajte na zadok.

Vidíte ho? Nuž. Takže ste pripravená.

Zhlboka sa nadýchnite a ako ho uvoľníte, prijmite a pochopte, že váš zadok je už sexi a krásny! Môžete ho meniť, zdôrazňovať, predvádzať, tónovať a trénovať, ale skúste ho najskôr prijať. Môžete ho milovať? Napokon, nech je akýkoľvek, je vašou súčasťou!

V Zlatena.sk vždy volíme ženskú krásu a silu. Preto ponúkame spodnú bielizeň pre ženy všetkých vekových skupín, pretože veríme, že všetky ženy si zaslúžia trochu luxusu. Komplexom hovoríme „STOP“ a s potešením vítame vysoké sebavedomie.

Sexi zadoček už máte aj bez cvičenia, ale môžete si ho vypracovať. Pre seba a svoje vlastné pohodlie!

 

Foto: náš výrobca a dodávateľ spodnej bielizne promees.pl

 

Späť do obchodu
Zlatena.sk nájdete na GLAMI.sk