Rušíme sklad - zľavy 50% na všetky produkty do vypredania zásob.

Trendy vzorované pančuchy. S čím ich kombinovať?

Chladné počasie nás núti vyťahovať zo skríň svetre, bundy a iné hrubšie kúsky. Vzorované pančuchy sú skvelým doplnkom, ktorý dokáže oživiť váš celkový look. Ale, s čím ich kombinovať, aby pôsobili vkusne a neodolateľne zároveň? Máme pre vás pár tipov.

 

Zaujímavé vzorované pančuchy VICKY z kolekcie City sú v tomto období najpredávanejším kúskom, a nie je sa čomu čudovať. Skladajú sa z „pančuchových nohavíc“ končiacich tesne pod kolenom, čím optický zoštíhľujú lýtko.

 20190924_173233 (1) (1)

 

Ich zvodný dojem vytvárajú pruhy pripomínajúce provokatívne putá. Myslíte si, že nie sú vhodné na bežné nosenie do práce či školy? Vyvedieme vás z omylu.

 

Skombinujte ich s klasickou rifľovou sukňou, obľúbenými teniskami a čiernou koženkou. Jednoduchý, trendy a zvodný outfit je na svete. A čo je dôležité, v pančuchách sa budete cítiť pohodlne celý deň. Sú zložené z lycra vlákna, ktoré zaručuje nie len jemnosť pančúch na dotyk ale aj vysokú odolnosť voči zatiahnutiu.

 20190924_173708 (1) pancuchy

 

Pančuchy Emily zdobené jemnými srdiečkami si získajú oko každého. Tento elegantný detail dokonale zapadne do minimalistických outfitov. Preto zvoľte jednofarebné kúsky oblečenia, ako napríklad čiernu semišovú sukňu s bielym topom. V takejto kombinácii srdiečka decentne vyniknú a budete vyzerať naozaj štýlovo.

 

20190924_172118 (3) 20190924_090558 (1)

 

Atraktívnosť pančúch Emily nie je ich jedinou výhodou. Disponujú bavlnenou vložkou s plochým švom, vďaka ktorej nepotrebujete žiadne nohavičky a počas dňa sa budete cítiť naozaj komfortne.

 

Vzorované pančušky tomuto ročnému obdobiu naozaj kraľujú. Nebojte sa rôznych variácií, od pásikov až po kvety či abstraktné vzory. Nezabúdajte však na zásadu – čím dominantnejší vzor, tým neutrálnejšie zvyšné kúsky oblečenia.

 

 

Späť do obchodu
Zlatena.sk nájdete na GLAMI.sk