Rušíme sklad - zľavy 50% na všetky produkty do vypredania zásob.

Valentínska spodná bielizeň – jednoduchý darček? Originálny efekt!

Február sa často nazýva mesiacom milencov. Určite to súvisí s Valentínom - sviatkom pripadajúcim práve na tento mesiac. Oslavuje presne 14. februára, jeho meno pochádza od svätého Valentína. V Európe je tento sviatok známy už od stredoveku. V tento deň si milenci dávajú milostné listy a drobné darčeky. Je to vynikajúca príležitosť ukázať vášmu blízkemu, že sme s ním spokojní.

V tento deň sa často konajú zmyselné stretnutia, romantické výlety alebo večere pri sviečkach. Bez ohľadu na to, ako zamýšľate stráviť deň sv. Valentína s inou osobou, stojí za to zabezpečiť, aby bol darček, ktorý jej poskytujeme, jedinečný. Možno sa zdá, že spodná bielizeň na Valentína je triviálna myšlienka, účinok, ktorý získame, však bude uspokojivý pre obe strany, pre ženy aj pre mužov, najmä ak vyberiete produkty Promees.

 promees-blog1

Vynikajúca večera, zmyselná atmosféra a prekvapivé spodné prádlo na Valentína

Akýkoľvek nápad stráviť deň s osobou, ktorú milujeme, bude určite úžasný. Je však potrebné zabezpečiť, aby sa naša druhá polovica v taký úžasný deň cítila potrebná a výnimočná. Niekedy môže byť taký banálny nápad ako spodná bielizeň na Valentína dokonalý.

Bez ohľadu na to, či je to muž, ktorý má v úmysle dať svojej vyvolenej vkusné a eroticky chutné spodné prádlo, alebo žena, ktorá má v úmysle oslniť svojím vzhľadom v sexy sade svojho muža, bude sa to považovať za prekvapivý darček.

Správny výber spodnej bielizne v tento špeciálny deň môže byť skvelým nápadom na príjemnú večeru alebo romantický výlet. Vďaka tomu určite atmosféru vo vzťahu zahrejeme. V značke Promees nájdete spodnú bielizeň na Valentína, ktorá podnecuje zmysly mužov a žien. Intímne stretnutia budú po večeri určite skvelým dezertom.

 

Vášnivá a originálna zvodná bielizeň pre ženy

Bez ohľadu na to, či ste muž a hľadáte štýlový darček alebo žena a chcete prekvapiť svojho partnera, výrobky značky Promees budú fungovať perfektne. Najmä pre túto príležitosť sme pre valentínske páry pripravili vášnivú originálnu spodnú bielizeň. Tieto doplnky a podväzky Ťa určite vytrhnú z nudy a jednoduchosti, nie sú triviálne alebo štandardné. Doplnky použité so spodným prádlom menia vzhľad dokonca štandardných vzorov a stimulujú nové oblasti fantázie. Dekoratívne chookre alebo harness budú neobvyklou a jedinečnou voľbou zdôrazňujúcou zmyselnosť ženy. Deň svätého Valentína je vynikajúcou príležitosťou na vyskúšanie našej spodnej bielizne, do ktorej sa už zamilovali tisíce žien.

promees-blog2 

Valentínska spodná bielizeň z obchodu Zlatena nebude mať nič spoločné s nudou. Stane sa jedinečným doplnkom a dekoráciou pre váš šatník. Bude to dokonalé vyvrcholenie celého štýlu večera, ktorý určite bude venovať pozornosť každému človeku.

Späť do obchodu
Zlatena.sk nájdete na GLAMI.sk