Rušíme sklad - zľavy 50% na všetky produkty do vypredania zásob.

Vieme ako zamaskovať kilá navyše po sviatkoch! Skúste naše funkčné pančuchy!

Sviatočné večere s rodinou a večierky s priateľmi sú za nami. Neviem ako vám, ale mne po tých “cheat“ dňoch nejaké to kilečko navyše ostalo. Ako som nato prišla? Jednoducho. Najprv vám prezradím jednu vec. 1. januára som oslávila 30 rokov. A práve toto pekné ráno mi ukázalo, že sviatky už pre mňa nebudú čo bývali a to kilečko-dva na mne ostane asi trochu dlhšie. „No a čo?“ Povedala som si a kývla rukou.  No keď som si na oslavu chcela obliecť šaty, ktoré mi predtým sadli ako „riť na šerbeľ“, zrazu sa našla faldička, ktorá vyskočila ako klaun z hracej skrinky – nikomu sa nepáči a každý sa ho zľakne!

No našla som spôsob ako sa cítiť dobre a nemať výčitky po každom jednom koláčiku. Riešením boli pančuchy na špeciálne príležitosti od Gabriely, ktoré zoštíhľujú, spevňujú, zakrývajú čo zakryť chcete (faldičky naše každodenné)  a zdôrazňujú to, čo zdôrazniť chcete.

pancuchy-gabriella-stahovacie

Chudnutie za pár sekúnd ?

Nebudeme vám sľubovať, že vďaka svojmu oblečeniu navždy získate štíhlu postavu. Ale môžeme vám sľúbi, že vďaka High Shaper pančuchám sa budete cítiť štíhla a budete ich nosiť s radosťou.,tak ako ja. Je to model, ktorý končí vysoko – tesne pod prsiami, takže prekrýva brucho aj chrbát. Korekčná horná časť pančúch pre tvarovanie tela High Shaper bola vymyslená tak, aby vám len „objala“ telo a jemne no efektívne ho stiahla, čiže vaše bruško zoštíhli a vyhladí záhyby na chrbte. Silikónový pásik zabraňuje skĺznutiu a tým zabezpečuje, že pančuchy ostanú na svojom mieste celý čas. Pančuchy majú hrúbku 20 DEN a pod šatami alebo sukňou vyzerajú na Vašich nohách ozaj krásne.

pancuchy_medica_push_up_-20_den

Pevnejší zadok.

Pokiaľ chcete zvýrazniť a pozdvihnúť Vaše pozadie, venujte pozornosť modelom Gabrielly, ktoré majú v názve „push-up“. Čiže Push UP 20 DEN. Ich špeciálne navrhnutá nohavičková časť nie len efektívne zdvihne, ale aj podoprie danú časť tela. Dokonale ladí s bokmi, bruchom a stehnami, zatiaľ čo vylepší tvar postavy a okamžite ju tvaruje.

pancuchy-gabriella-relax-20den

Účinok ľahkých nôh

Pokiaľ máte sklon ku kŕčovým žilám a vaše nohy po niekoľkých hodinách chôdze (nehovoriac o tanci) na vysokých podpätkoch začínajú puchnúť, uľavia vám pančuchy Relax 20 DEN. Prinesú vám pocit pohodlia a ľahkosti. Jemný pozvoľný tlak pôsobí nie len na kŕčové žily, ale taktiež uvoľňuje nohy. V týchto pančuchách môžete pretancovať nejednu noc. Poskytujú efekt „ľahkých nôh“, vďaka čomu sú ideálne pre oslavy, ktoré sa môžu natiahnuť až do  rána. Model je obohatený o mikrokapsule, ktoré pod vplyvom tepla uvoľňujú ALOE VERA, ktoré preniká pokožkou a pomáha zmierňovať celulitídu. Vďaka tomu, aj keď sa skvele bavíte, budete môcť  bojovať s vytrvalou pomarančovou kôrou! To ste nečakali, však ?

 

zlatena.sk

Späť do obchodu
Zlatena.sk nájdete na GLAMI.sk