Rušíme sklad - zľavy 50% na všetky produkty do vypredania zásob.

Sieťované pančuchy. Ako ich nosiť?

Sieťované pančucháče boli v dávnej minulosti doplnkom, ktorý nosili výhradne milenky z vyšších spoločenských kruhov. Avšak ich význam sa úplne zmenil. Známa generácia  „flappers“, punková generácia a aj samotná Madona sa „postarali“ o to, že zo sieťovaného vzoru sa stal vysoko módny kúsok.

 sietovane-pancuchy-1

 

 Rok 2019 sieťovaným pančuškám naozaj patrí.  A nie je sa čo čudovať, veď takýto módny kúsok vie oživiť nie len elegantný ale aj pohodlný outfit do práce či do školy. Poďte sa inšpirovať outfitmi a naučte sa, ako tento vzor nosiť.

 sietovane-pancuchy-2

 

 Pančuchy sa ku kratšej sukni či šatám jednoznačne hodia. Avšak, treba si dať pozor na zvyšok outfitu. Určite zabudnite na vulgárnejšie vŕšky s hlbokým výstrihom a siahnite po jednoduchých tričkách či svetroch. Najlepšie spravíte, ak zvolíte ostatné prvky jednofarebné, čisté bez rôznych potlačí či vzorov, ktoré by zbytočne pútali pozornosť. Veď predsa sieťovaný vzor je ten, ktorý chce pri pohľade na outfit padnúť do oka. 

 sietovane-pancuchy-3

 

Mysleli ste si že pančucháče patria len k sukni a šatám? Vyvedieme vás z omylu. Oblečte si pančuchy pod roztrhané rifle a dodáte outfitu poriadny šmrnc.

 sietovane-pancuchy-4

 

 Ak v šatníku nemáte takéto roztrhané nohavice, môžete oživiť aj tie bez dier. Stačí, ak necháte pančucháče vykuknúť v spodnej časti pri topánkach. Pre váš lepší komfort, si môžete miesto celých pančúch zvoliť sieťované podkolienky alebo ešte kratší variant - ponožky. Skvelý detail, čo poviete?

 sietovane-pancuchy-5

 

 Nič sa nemá preháňať. A to isté platí aj v móde. Sieťované pančušky sú samé o sebe veľmi výrazným doplnkom a v kombinácií s vyzývavým oblečení či prehnaným líčením môže celkový look vyvolať vulgárny dojem. A to určite žiadna z nás nechce. Vsaďte na jednoduchosť a s týmto netradičným kúskom určite zažiarite. Dokonca sieťované pančucháče sú dostupné v rôznych variantoch veľkosti očiek – s veľkými, alebo s malými očkami.

 

 

 

 

 

 

Späť do obchodu
Zlatena.sk nájdete na GLAMI.sk